ΙΚΤΕΟ Πήγασος - Πάντα κοντά σας

Το Ι.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ με αίσθημα εύθυνης δημιούργησε δύο σύγχρονα ΚΤΕΟ στο Καματερό και το Περιστέρι. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας παρέχουν εγγύηση στον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου και του ΜΟΤΟ σας με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των επιβατών. Γίνεται εφαρμογή τεκμηριωμένου Συστήματος Ποιότητας βάσει του πρότυπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO9001:2015 ώστε να παρέχονται άριστες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

ΚΤΕΟ Πήγασος - Πάντα κοντά σας

Στο ΚΤΕΟ του Καματερού διαθέτουμε δυο γραμμές ελέγχου για επιβατικά οχήματα και φορτηγά έως 3,5 tn. Το ΚΤΕΟ Περιστερίου είναι το μοναδικό ΚΤΕΟ στην Ελλάδα αποκλειστικά για ΜΟΤΟ και διαθέτει δύο γραμμές ελέγχου που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες μοτοσυκλετών. Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Είμαστε κοντά σας καθημερινά:

Auto

από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο από τις 07.00 μέχρι και τις 15.00 το μεσημέρι.
 

Μoto

από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08.00 έως τις 18.00 και το Σάββατο από τις 09.00 μέχρι και τις 14.00 το μεσημέρι.