Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε την προσωρινή απαγόρευσης λειτουργίας των ΚΤΕΟ όλης της Ελλάδας από 23/03/20 έως και 3/5/20 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας που αφορούν τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Από την παραπάνω ρύθμιση εξαιρούνται τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ που διαθέτουν εγκεκριμένη γραμμή βαρέων οχημάτων για το τεχνικό έλεγχο οχημάτων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές.  

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορούμε να παραλάβουμε εμείς το όχημα σας από το χώρο σας, να το προσκομίσουμε στο ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ για έλεγχο και να σας το επιστρέψουμε. Έτσι χωρίς κόπο και χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, το όχημα σας περνάει από τεχνικό έλεγχο και σας παραδίδεται πίσω για τη μέγιστη διευκόλυνσή σας.

Η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά περιοχές του Νομού Αττικής και απαιτείται συνεννόηση για τον τόπο και το χρόνο από την προηγούμενη ημέρα.

Το Ι.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ με αίσθημα εύθυνης δημιούργησε δύο σύγχρονα ΚΤΕΟ στο Καματερό και το Περιστέρι . Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας παρέχουν εγγύηση στον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου και του ΜΟΤΟ σας με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των επιβατών.